Verzendbeleid

Wij doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Als de bestelling voor 15.00 uur in ons systeem staat en de producten op voorraad zijn, doen wij ons best om uw bestelling nog dezelfde dag te verwerken. Wij zijn dan afhankelijk van PostNL voor de werkelijke levertijd. In de meeste gevallen is dit 3 tot 5 werkdagen.

Heeft u een spoedbestelling? Dan raad ik je aan om eerst via whatsapp of telefonisch contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Voor producten die niet in voorraad zijn, moet u rekening houden met enkele weken extra levertijd, omdat deze producten besteld moeten worden en wij afhankelijk zijn van onze leveranciers. In de meeste gevallen zijn de levertijden 2 tot 5 werkdagen indien de leveranciers de producten in voorraad hebben.

Retourbeleid

In de meeste gevallen kunt u een online aankoop binnen een afkoelingsperiode van 14 dagen retourneren.

Indien het product een verzegeling bevat en deze nog intact is, kunt u contact met ons opnemen en aangeven om welke producten het gaat. Wij zullen dan met de leverancier overleggen of dit product geretourneerd kan worden.

Retour voorwaarden:

 • het product is niet gebruikt
 • het is geen product dat snel kan bederven, zoals voedsel of bloemen
 • het is geen product dat speciaal voor de consument is gemaakt of aangepast
 • het gaat niet om een product dat om hygiënische redenen niet kan worden teruggestuurd (ondergoed, zwemkleding, geneesmiddelen, drogisterijartikelen, enz.)
 • het zegel is nog intact
 • het product of de dienst heeft geen betrekking op logies, reizen, restaurantbedrijf, vervoer, cateringopdracht of vorm van vrijetijdsbesteding
 • het product is geen los tijdschrift of krant
 • de consument heeft geen afstand gedaan van zijn herroepingsrecht

De in lid 1 bedoelde bedenktijd van 14 dagen gaat in:

 1. op de dag nadat de consument het laatste product of onderdeel van 1 bestelling heeft ontvangen.
 2. zodra de consument heeft bevestigd dat hij digitale inhoud via internet zal kopen
 3. De consument kan zijn beroep op het herroepingsrecht kenbaar maken via [email protected], desgewenst door gebruik te maken van het herroepingsformulier dat kan worden aangevraagd via de website van dvagi, https://www.dvagi.nl/contact.
 4. De consument is verplicht het product binnen 14 dagen na kennisgeving van zijn herroepingsrecht aan drogisterij te retourneren, bij gebreke waarvan zijn herroepingsrecht vervalt.

Verwerking van uw aangifte
Na ontvangst van uw retourzending zullen wij de geretourneerde artikelen beoordelen. Als de verpakking of het product beschadigd is, vergoeden wij de artikelen niet en nemen wij hierover contact met u op. Als de retourzending in orde is, streven wij ernaar het bedrag binnen 5 werkdagen over te maken op het bankrekeningnummer dat ook voor de bestelling is gebruikt.